? Yyteri Villat
Villat
 
   

Yyterin Villa Pyrylä

Merenrantatontilla taajama-alueella sijaitsevasta hyvätasoisesta Yyterin Villa Pyrylästä ja sen kahdelta terassilta avautuu viehättävä näköala merelle, Yyterin golfklubille ja Uniluodon venelaitureille. Huvilassa on sauna, josta saatat nähdä kauniilla säällä jopa Säpin majakan. Etäisyys mereen on vain muutama metri. Pyrylän meren muokkaaman ja luonnonvaraisen rannan lisäksi Mäntyluodossa on myös muita uimarantoja. Yyterin kuusi kilometriä pitkälle hiekkarannalle on matkaa huvilalta kolme ja Reposaareen kymmenisen kilometriä. Mäntyluodon satama, Yyterin golf-kenttä sekä Kallo majakoineen ja purjehdusseuroineen sijaitsevat huvilan läheisyydessä. Porin keskusta on 15 minuutin ajomatkan päässä. Satavuotias Mäntyluodon Hotelli on huvilaa vastapäätä toisella puolella Merisatamantietä.

Pyrylän 59 asuinneliötä on mitoitettu neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi 80 senttimetriä leveää vuodetta, olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Keittiössä on astiasto kuudelle henkilölle.

Emme suosittele huvilaa liikuntaesteisille, sillä huvilan terassilla on portaita ja ranta on paikoitellen jyrkkä. Lisätietoa alueella sijaitsevista palveluista, nähtävyyksistä sekä etäisyyksistä niihin löydät Mäntyluodon Hotellin nettisivuilta.

MAJOITUSHINNASTO V. 2018

A-kausi 1200 €/vko; 600 €/pe - ma. 

B-kausi 800 €/vko; 440 €/pe – su; 300 €/2 vrk ma - pe (min. 2 vrk)

C-kausi 750 €/vko; 360 €/pe – su; 270 €/2 vrk ma - pe (min. 2 vrk) 

Hintakaudet: 

A-kausi 11.6. - 20.8.2018 

B-kausi 15.5. - 11.6.2017 sekä 20.8. – 3.9.2018

C-kausi muut ajat. 

Huom! Juhlapyhät ja sesonkitapahtumat! Hinnat eivät ole voimassa juhlapyhinä ja sesonkitapahtumien aikaan (esim. juhannus, joulu, Pori Jazz. Suomi Areena). Majoitusviikko ma klo 17 - ma klo 12.

Mahdollisesta maks. yhdestä kotieläimestä sovitaan varausta tehdessä, ennen majoittumista. Kotieläimestä veloitetaan erillinen lisämaksu.

Majoittujille on tarjolla 2 henkilöautopaikkaa. Asuntoauton tai -vaunun pysäköinti vain eri tilauksesta, ko. pysäköinnistä veloitamme. Huvilan siivouksesta huolehtii tilaaja.

Normaalitasoinen loppusiivous on varattavissa ennen majoittumista 160 € hintaan. Suorittamatta jätetystä normaalitasoisesta loppusiivouksesta veloitamme 200 €. Hinnaston mukainen viikkohinta sisältää korillisen takkapuita. 

Lisätuotteita varauksesta: Petaus liinavaatteineen ennen majoittumista varaamalla 20 €/vuode. Vuodevaatteet ja kylpypyyhe 16 €/setti. Lasten syöttötuoli on etukäteen varattaessa maksuton. Aamiainen Mäntyluodon Hotellissa kesäaikaan ennen majoittumista varaamalla (kun hotellissa tarjolla) 8 €/hlö. (Sesonkiaikoina erillinen hinnoittelu). 

Yyterin Villa Pyrylä Merisatamantie 9, 28880 Pori puh. 050 368 5799. www.mantyluodonhotelli.fi, info&mantyluodonhotelli.fi. Olemme myös Facebookissa. 

Oikeudet hintojen ja hinnaston muutoksiin pidätetään 22.1.2018.

 

Ajankohtaista Huonehinnat Menut ja kokoukset Villat Kuvia ja Historiaa Varaaminen