? Yyteri Villat
Villat
 
   

Yyterin Villa Pyrylä

Huvila lomalle ja työmatkalle

Meren rannassa sijaitsevasta hyvätasoisesta huvilasta Yyterin Villa Pyrylästä ja sen kahdelta terassilta avautuu viehättävä merinäköala. Etäisyys huvilasta mereen on muutama metri. Pyrylän meren muokkaaman ja luonnonvaraisen rannan lisäksi Mäntyluodossa on myös muita uimarantoja. Yyterin golfkenttä, Uniluodon venelaiturit, Kallon kalliosaari majakoineen ja purjehdusseuroineen sekä Mäntyluodon satama sijaitsevat huvilan läheisyydessä. Porin Yyterin kuusi kilometriä pitkälle hiekkarannalle ja dyyneille on matkaa huvilalta kolme ja Reposaareen kymmenisen kilometriä. Porin keskustaan on 20 minuutin ajomatka. Mäntyluodon Hotellin yli 100-vuotias jugend-tyylinen rakennus sijaitsee huvilan vieressä toisella puolella viereistä Merisatamantietä.

Pyrylän 59 asuinneliötä on mitoitettu maksimissaan huvilaan kirjautuneille neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi 80 senttimetriä leveää vuodetta, olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Huvilan saunasta saatat nähdä kauniilla säällä jopa eksoottisen Säpin majakan. Huvilassa on koneellinen ilmastointi mutta ei koneellista jäähdytystä.

Emme suosittele huvilaa liikuntaesteisille, sillä huvilassa on portaita ja ranta on paikoitellen jyrkkä.

HUVILAN MAJOITUSHINNASTO V. 2019

A-kausi 1200 €/vko; 600 €/pe – ma; 470 €/pe-su.

B-kausi 800 €/vko; 430 €/pe – su; 300 €/2 vrk ma - pe (min. 2 vrk)

C-kausi 760 €/vko; 360 €/pe – su; 270 €/2 vrk ma - pe (min. 2 vrk)

Hintakaudet:

A-kausi 10.6. - 18.8.2019.

B-kausi 13.5. - 9.6.2019 sekä 19.8. – 30.9.2019

C-kausi muut ajat.

Huom! Hinnat eivät ole voimassa juhlapyhinä ja sesonkitapahtumien aikaan (esim. juhannus, joulu, Pori Jazz. SuomiAreena). Majoitusvuorokausi alkaa klo 17 ja päättyy klo 12.

Mahdollisesta korkeintaan yhdestä kotieläimestä sovitaan varausta tehdessä ennen majoittumista. Kotieläimestä veloitetaan erillinen lisämaksu.

Majoittujille on tarjolla 2 henkilöautopaikkaa. Asuntoauton tai -vaunun pysäköinti vain sovittaessa eri tilauksesta.

Lisätuotteita varauksesta: Petaus liinavaatteineen ennen majoittumista varaamalla 20 €/vuode. Vuodevaatteet ja kylpypyyhe, vuokra 17 €/setti. Lasten syöttötuoli on etukäteen varattaessa maksuton. Aamiainen Mäntyluodon Hotellissa kesäaikaan ennen majoittumista varaamalla (kun hotellissa tarjolla) 8 €/hlö. (Sesonkiaikoina erillinen hinnoittelu).

Lisätietoa alueella sijaitsevista palveluista, nähtävyyksistä sekä etäisyyksistä niihin löydät Mäntyluodon Hotellin nettisivuilta.

Yyterin Villa Pyrylä Merisatamantie 9, 28880 Pori puh. 050 368 5799. www.mantyluodonhotelli.fi, info&mantyluodonhotelli.fi. Olemme myös Facebookissa.

Oikeudet hintojen ja hinnaston muutoksiin pidätetään 15.8.2019.

 

Ajankohtaista Huonehinnat Menut ja kokoukset Villat Kuvia ja Historiaa Varaaminen